Tips rondom Aldörrum in Regio De Peel


De Peel staat bekend om zijn prachtige, gevarieerde natuur. Bos, heide, water, zandverstuivingen, weilanden…… Het is er allemaal. In De Peel vindt u nog echte gastvrijheid. Daarnaast kunt u genieten van oude gebruiken en tradities, van pittoreske boerderijen en van de gezellige activiteiten die her en der plaats vinden.

Aldörrum ligt in het prachtige coulisselandschap op de grens van natuurgebied De Biezen en de Grotelsche Heide. Onze accommodatie wordt omgeven door statige landgoederen, bossen en landbouwgebieden. Hier is nog de rust en de ruimte waar men de hectiek van de dag kan ontvluchten.

Er zijn vele fiets- en wandelroutes, die voeren langs bossen, velden, kastelen, molens en kerken. Op steenworp afstand ligt het klokkendorp Aarle-Rixtel, een klein gemoedelijk en historisch dorp met 6000 inwoners, waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen, een hapje en een drankje.

Vanuit Aarle-Rixtel ligt winkelstad Helmond op 10 minuten rijden en bent u binnen 45 minuten in de prachtige stad 's-Hertogenbosch, Eindhoven, Nijmegen of Venlo.

Natuur

MEER INFO

Dagje uit

MEER INFO

Sportief

Aldörrum ׀ Sportief bezig zijn nabij en in de omgeving van Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

MEER INFO

Wij hebben informatie verzameld over natuurgebieden, recreatieparken, sportcentra, musea, bezienswaardigheden en evenementen in de nabije omgeving van onze vakantiewoningen en kleine camping. Het aanbod is te uitgebreid om alles te noemen. Daar waar mogelijk hebben we ook informatie opgenomen over de toegankelijkheid voor mensen in een rolstoel.

In de receptie van Aldörrum en in onze gezamenlijke huiskamer Roontelum vindt u een informatiecentrum met diverse folders over attracties en bezienswaardigheden in de omgeving. Want natuurlijk valt er nog veel meer te beleven in De Peel. Graag tot ziens in ons mooie Aarle-Rixtel!