Tarieven kamperen bij Aldörrum


Hieronder vindt u de tarieven voor het kamperen met uw eigen kampeermiddel en de tarieven voor een kant-en-klare oplossing in een huurtent of de trekkerskamer.

Eigen kampeermiddel Tarief* (in €)

Camping 1 of 2 personen per nacht met tent, vouwwagen of caravan of camper of huifkar inclusief algemene wi-fi (draadloos) internet toegang

19,00
Camperplaats 1 of 2 personen per nacht exclusief toegang camping badkamers en inclusief algemene wi-fi (draadloos) internet toegang 12,00
Elektriciteit per nacht 4,00
Extra persoon per nacht 5,00
Huisdier mits aangelijnd, per dier per nacht 1,50
Bezoekers per persoon per kort bezoek 1,00
Privé badkamer per dag 7,00
Sleuteltag** contant bij aankomst per tag 20,00
Onbewoond kampeerverblijf in overleg

* Wij zijn aangesloten bij ACSI klein en fijn en ANWB kleine campings.

** Wij vragen sleutelgeld voor toegang tot het paviljoen. Deze krijgt u weer terug als bij vertrek de tag is ingeleverd.

NAAR BOVEN

Aldörrum ׀ Kamperen op de kleine camping - minicamping bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Kant-en-Klaar

In onze verhuurobjecten verblijft u op basis van zelfverzorging*. Dit betekent dat u zelf voor het beddengoed (slaapzak of dekbed, hoeslaken, overtrek, kussen en kussensloop), handdoeken, persoonlijke en huishoudelijke artikelenen eten zorgt. Wilt u het uzelf gemakkelijk maken, boek dan met extra service.

Huurtent Tarief (in €) Trekkerskamer Tarief (in €)
Gedurende 2 nachten met 2 personen exclusief kampeerkeuken 125,00 Overnachting met 1 persoon per nacht vanaf 2 nachten 32,50
Gedurende weekend/midweek met 2 personen exclusief kampeerkeuken 150,00 Overnachting met 2 personen per nacht vanaf 2 nachten 47,50
Gedurende weekend/midweek met 2 personen inclusief kampeerkeuken 170,00 Extra persoon per nacht vanaf 2 nachten 15,00
Gedurende 1 week met 2 personen inclusief kampeerkeuken 280,00 Sleutelgeld ** 75,00
Extra persoon per nacht 12,50 Extra service  
Waarborg ** 25,00 Opgemaakt bed en handdoekenpakket per persoon 10,00

* Zelfverzorging betekent dat wij voor de eindschoonmaak zorgen. U zorgt zelf voor het beddengoed (slaapzak of dekbed, hoeslaken, overtrek, kussen en kussensloop), handdoeken, persoonlijke en huishoudelijke artikelenen eten. Ook is het de bedoeling dat bij vertrek er geen vuile vaat staat en het aanrecht schoon is. Dat alle afval is weggebracht naar de daarvoor bestemde containers, de keukenapparaten, serviesgoed, pannen enzovoorts schoon zijn en geen etensresten bevatten en de koelkast leeg is en uit staat. Is de tent of trekkerskamer niet in een redelijke staat van netheid achtergelaten, behouden wij het recht om extra schoonmaakkosten te verrekenen met de waarborg of het sleutelgeld.

** Tevens vragen we voor de huurtenten een waarborg en voor de trekkerskamer sleutelgeld. Deze krijgt u weer terug als bij vertrek de sleutel is ingeleverd en blijkt dat de huurtent/de trekkerskamer proper is en geen gebreken vertoont.

BOEK NUVOORWAARDENSTEL EEN VRAAG