Sanitaire voorzieningen camping Aldörrum


Aldörrum minicamping heeft uitstekend (aangepast) sanitair gesitueerd in het paviljoen. Het paviljoen is uitsluitend toegankelijk met een sleuteltag. De 4 badkamers met vloerverwarming zijn ruim opgezet met heerlijk warme douches. Het sanitair wordt dagelijks grondig schoongemaakt. Het is schoon, fris en verzorgd.Het goed onderhouden toiletgebouw bevat een buiten- en een binnengedeelte. Zo kan tijdens een poetsbeurt toch gebruik gemaakt worden van het toilet. De badkamer- en toiletdeuren draaien allemaal naar buiten.

Aldörrum ׀ In de logementen en gebouwen zijn met uitzondering van hulphonden of blindengeleidehonden geen huisdieren toegestaan.Aldörrum ׀ In al onze logementen en gebouwen geldt een niet-roken policy. geldt in alle gebouwen.

Alle badkamers hebben een inloopdouche, wastafel en toilet. Er zijn voldoende haakjes en er is een zitkrukje aanwezig.De douches zijn voorzien van een wandbeugel voor mensen die wat extra steun nodig hebben bij het gebruik van de douche. Tevens is het mogelijk om een privé badkamer te huren. Bent u minder mobiel of zit u in een rolstoel dan kan deze badkamer op uw verzoek worden aangepast.

Sanitaire voorzieningen binnen

Aldörrum ׀ Luxe badkamers voor campinggasten bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Aanwezig is

  • 4 badkamers (met inloopdouche, toilet, wastafel)
  • 1 toilet en 1 urinoir
  • 1 fonteintje

Sanitaire voorzieningen buiten

Aldörrum ׀ Uitstekende sanitaire voorzieningen voor campinggasten bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Aanwezig is

  • 1 toilet en 1 urinoir
  • 1 chemisch toilet
  • 1 wasbak
  • 1 servicepunt campers

Zowel binnen als buiten zijn er (af)wasgelegenheden. Hier kunt u gratis warm water tappen. Achter het campingpaviljoen is een overdekt terras met voorzieningen om de afwas te doen en om groenten te wassen.