Verhuurobjecten bij Aldörrum kleine camping


U wilt de charme van het kamperen meemaken, maar geen kampeeruitrusting meesjouwen en geen gedoe met opzetten. Dat kan in één van onze Karsten huurtenten die op een ruime kampeerplaats voor u zijn opgezet. Geen zin in kamperen en toch het campingleven van dichtbij meemaken? Dan kunt u overnachten in onze trekkerskamer.

Karsten huurtenten

Aldörrum ׀ Overnachten in een huurtent of in een trekkerskamer bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Aldörrum ׀ Tarieven overnachten in een huurtent bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.BOEK NU

Om u een optimaal kampeerplezier en comfort te geven hebben wij gekozen voor een Karsten tent van de hoogste kwaliteit. De tent is gemaakt van topmaterialen, de constructie is oersterk, de ventilatie uitstekend en de oppompbaarheid maakt de tent héél apart. Het grondzeil vormt een geheel met de wanden, waardoor wind, water en ongedierte geen kans hebben.

In onze tenten waar 1 tot 4 personen kunnen logeren, kunt u door de vorm en hoogte rechtop staan. De tenten zijn voorzien van tenttapijt en eenpersoonsbedden (lattenbodem) met een beschermhoeslaken. Voor een slaapzak of ander beddengoed en zaklamp moet zelf gezorgd worden. Verder is de tent uitgerust met een kledingrek en elektrische verlichting.

Aldörrum ׀ In de logementen en gebouwen zijn met uitzondering van hulphonden of blindengeleidehonden geen huisdieren toegestaan.Aldörrum ׀ In al onze logementen en gebouwen geldt een niet-roken policy.Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.Huisdieren zijn niet toegestaan in al onze gebouwen en huurtenten. Ook vragen wij u buiten de tent te roken. In alle gebouwen en op uw kampeerplaats is WiFi beschikbaar wat, bij 'normaal gebruik', gratis gebruikt mag worden.

De volledig ingerichte (kampeer)keuken bestaat uit een kookgelegenheid, watertank met tapkraantje, servies, bestek en kookgerei. Voor buiten is een tafel met stoelen en een parasol aanwezig.

Elektriciteit voor de verlichting is natuurlijk bij de prijs inbegrepen. Ook het gebruik van de kampeerkeuken is bij een verblijf van meer dan 3 dagen bij de prijs inbegrepen. Op verzoek kunt u ook bij een kort verblijf gebruik maken van de keuken. Wel rekenen we dan een extra toeslag.

Het kan ook in de zomer wel eens een kille dag zijn. Geen nood, bij ons kunt u een tentverwarming huren voor het aantal dagen, dat u deze nodig hebt.

Trekkerskamer

Aldörrum ׀ Overnachten in een huurtent of in een trekkerskamer bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Aldörrum ׀ Tarieven overnachten in een trekkerskamer bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.BOEK NU

Deze kamer is gesitueerd in het paviljoen en ook uitstekend geschikt als u een trektocht te voet of met de fiets onderneemt.

Aldörrum ׀ In de logementen en gebouwen zijn met uitzondering van hulphonden of blindengeleidehonden geen huisdieren toegestaan.Aldörrum ׀ In al onze logementen en gebouwen geldt een niet-roken policy.Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.Huisdieren zijn niet toegestaan in al onze gebouwen. Ook vragen wij u buiten op terras te roken.

  • 2 tot 4-persoons kamer - ongeveer 30 m2 - op de 1e verdieping
  • 2 eenpersoonsbedden en 1 stapelbed
  • Kitchenette met waterkoker, Senseo koffiemachine, magnetron en koelkast
  • Servies, glaswerk en bestek aanwezig
  • Gebruik van de luxe camping badkamers
  • Flatscreen satelliet TV/radio met gratis te ontvangen zenders
  • Gratis vaste en WiFi internetverbinding

Aldörrum ׀ Ontbijten in huiskamer Roontelum bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport. class=margin-top-10

Wilt u dat alles compleet is, dan kunt u ook in onze huurtenten of trekkerskamer overnachten op basis van bed en botteram (B&B). Dit betekent dat bij aankomst de bedden zijn opgemaakt, er handdoeken voorhanden zijn en er een op een door u gewenst tijdstip een ontbijt klaar staat in de morgen in de ontbijtkamer of bij mooi weer op het terras.