HoeveLogementen bij Aldörrum


Aldörrum is een gastvriendelijk overnachtingsadres voor zowel de vakantieganger als de zakelijke reiziger. U kunt het hele jaar overnachten in een van onze logementen met de service die u graag wenst. U bent verzekerd van een royaal comfortabel gastenverblijf. Op een plek die als thuis voelt en waar u persoonlijke aandacht, gemoedelijkheid en respect voor de mens en omgeving ervaart.

In alle hoevelogementen, gebouwen en op het terrein is er een vaste en/of draadloze internetaansluiting beschikbaar wat, bij 'normaal gebruik', gratis gebruikt mag worden.

Aldörrum ׀ In de logementen en gebouwen zijn met uitzondering van hulphonden of blindengeleidehonden geen huisdieren toegestaan.Aldörrum ׀ In al onze logementen en gebouwen geldt een niet-roken policy.Aldörrum ׀ Aangepaste vakantiewoningen bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport. Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Onze toegankelijke accommodatie biedt voor een ontspannen verblijf het beste van twee werelden: landelijke rust én u heeft toegang tot het dynamische stadsleven. Aan de ene kant op loopafstand van natuur en het historische klokkendorp Aarle-Rixtel. En aan de andere kant omringd door de winkelsteden Helmond, Eindhoven en Uden. En de iets verder gelegen steden Venlo, Roermond, Nijmegen en 's-Hertogenbosch.

Logiesgebouwen


Het Brabantse boerenerf van de 19e eeuw is onze inspiratiebron bij de naamgeving en inrichting van onze logiesgebouwen en het erf. Met zijn aangepaste kleuraccenten, decoratie en eigen verhaal vormt elk vakantieappartement een sfeer op zich.

Logiesgebouw 't Langhuus

Aldörrum ׀ Logiesgebouw 't Langhuus bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

't Langhuus is afgeleid van een langgevelboerderij waarin zowel gewoond als gewerkt werd.

MEER INFO

Logiesgebouw 't Tashuus

Aldörrum ׀ Logiesgebouw 't Tashuus bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

't Tashuus refereert aan een van de bijgebouwen op een Brabants boerenerf gebruikt voor het opbergen van de oogst.

MEER INFO

Aangepaste logementen

Aldörrum ׀ Aangepaste vakantiewoningen bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Iedereen is welkom. De woningen zijn ingericht volgens de normen van het internationale toegankelijkheidssymbool.

MEER INFO

Service naar behoefte


Als u eenmaal gekozen hebt voor een accommodatie, kunt u de service selecteren welke past bij uw wensen. Standaard bieden wij de hoevewoningen aan op basis van zelfverzorging. Wilt u graag de luxe van een hotel maar het gemak van een appartement? Dan kiest u voor logies met ontbijt of Bed en Botteram zoals wij het noemen.

Zelfverzorging

Aldörrum ׀ Overnachten op basis van zelfverzorging bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Zelfverzorging betekent dat het beddengoed klaarligt en dat u zelf verder zorgt voor alle handdoeken, persoonlijke en huishoudelijke artikelen en eten.

Aldörrum ׀ Tarieven overnachten op basis van zelfverzorging bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.BOEK NU

Logies met ontbijt

Aldörrum ׀ Overnachten op basis van logies met ontbijt bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.

Bij logies met ontbijt zijn de bedden opgemaakt bij aankomst, ligt een handdoekenpakket klaar en serveren we een ontbijt op een door u gewenst tijdstip.

Aldörrum ׀ Tarieven overnachten op basis van logies met ontbijt bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.BOEK NU

Een lunch en een warme maaltijd (gast aan tafel en eten wat de pot schaft) is in overleg mogelijk. Geen zin om bij aankomst meteen de eerste boodschappen te doen? Geef ons dan uw boodschappenlijstje door. Zorgen wij dat koelkast gevuld is.
Haal- en brengservice bij aankomst en vertrek? Zelf inkopen of laten inkopen? Zelf koken of gebruik maken van gast aan tafel? U bepaalt welke service u wilt gebruiken. Hebt u naast de extra service die we kunnen bieden nog wensen, neem dan contact met ons op.