Faciliteiten bij Aldörrum


Aldörrum ׀ Overal WiFi bij Aldörrum logementen-camping in Aarle-Rixtel omgeving Helmond, Eindhoven, Veghel, Uden, 's-Hertogenbosch, Zuidoost-Brabant, Brainport.In alle hoevelogementen, gebouwen en op het terrein is er een vaste en/of draadloze internetaansluiting beschikbaar wat, bij 'normaal gebruik', gratis gebruikt mag worden.

Op Aldörrum zijn rondom de binnenplaats faciliteiten aanwezig voor algemeen gebruik.

Zo kunt u zich ontspannen in onze private wellnessruimte Foemel met sauna, whirlpool en een crosstrainer voor een work out. Kunt u als kampeerder gebruik maken van een privé (aangepaste) badkamer. En voor uw vakantiewasjes hebben we een Waskaemerke (wasserette) waar een wasmachine en wasdroger voor u klaar staan.

Wilt u met meerdere mensen of uw familie bij elkaar komen, kunt u gebruik maken van onze gemeenschappelijke huiskamer Roontelum. Roontelum heeft verschillende zitjes, een houtkachel, een boekenhoekje, een spellenkist en een grote leestafel. Ook is het mogelijk om door middel van (Wi-Fi) internet een bericht naar huis te sturen.

NAAR BOVEN

Ontbijtkamer

U ontbijt 's morgens in de sfeervolle ontbijtruimte met openslaande tuindeuren, of u geniet van uw ontbijt op het overdekte of op het eigen terras. Een lunch en een warme maaltijd (gast aan tafel en eten wat de pot schaft) is in overleg mogelijk.

Aldörrum ׀ Ontbijtkamer

Wellness

Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van onze privéspa. De intieme badkamer met whirlpool, infrarood en Finse sauna vormt een eilandje van persoonlijke wellness. Het gebruik van deze ruimte gaat uitsluitend op afspraak.

Aldörrum ׀ Privéspa wellness

Wasserette

Voor uw vakantiewasjes kunt u gebruik maken van onze moderne zelfbediening wasserette. Hier kunt u de handwas doen en zelfstandig wassen met de wasmachine, droger en centrifuge. Voor de wasmachine en de droger hebt u munten nodig om ze te kunnen starten. Hebt u een strijkplank of droogrekje nodig, laat het ons weten.

Aldörrum ׀ Wasserette

Oplaadpalen

Als service voor onze gasten beschikken wij over 2 laadpalen voor het opladen van elektrische auto´s. De laadpalen bevinden zich op de parkeerplaats naast het logiesgebouw. Dus terwijl u geniet van uw nachtrust wordt uw auto weer helemaal opgeladen.

Aldörrum ׀ Oplaadpalen elektrische auto's

Terras

Wilt u met meerdere mensen of uw familie bij elkaar komen, kunt u bij mooi weer gebruik maken van verschillende terassen. Voor een kleine wandeling hoeft u niet ver weg. Op ons erf loopt een wandelroute die voorzien is van meerdere bankjes. Kortom een ideale plek om heerlijk uit te rusten en even weg te zijn van alle drukte en hectiek…

Aldörrum ׀ Overdekt terras

Huiskamer Roontelum

De gezellige, grote gemeenschappelijke huiskamer (85 m2) heeft de naam Roontelum gekregen. Het is een ideale ruimte om samen roontelum de toffel oftewel rondom de grote tafel of de kleine tafeltjes te zitten.

Aldörrum ׀ Huiskamer Roontelum
NAAR BOVEN

Service naar behoefte


Hebt u tijdens uw vakantie lichamelijk verzorging of verpleging nodig dan kan dit. Ook kan er gezorgd worden voor verpleegartikelen. Wij kunnen een zorgvakantie op maat bieden.

Overnacht u op basis van Bed en Botteram (B&B) dan serveren we het ontbijt op onze zonnige binnenplaats of ons overdekt terras met producten van eigen erf. Laat het weer het niet toe, dan ontbijt u 's morgens in de sfeervolle ontbijtruimte met openslaande tuindeuren. Ook kampeerders of gasten in een van onze huurtenten kunnen genieten van onze ontbijtservice. Vraag naar de mogelijkheden.

Daarnaast biedt natuurlijk, bij mooi weer, ook het erf volop de mogelijkheid tot ontspanning. Voor een kleine wandeling hoeft u niet ver weg. Op ons erf loopt een wandelroute die voorzien is van meerdere bankjes. Zo hoeft u niet met uw tuinstoel heen en weer als u even lekker van het uitzicht over de weilanden wilt genieten of een praatje wilt maken met uw medegasten. Kortom een ideale plek om heerlijk uit te rusten en even weg te zijn van alle drukte en hectiek…