Wellness


Aldörrum ׀ Faciliteit wellness - privé spa met sauna en whirlpool.

Tegen een vergoeding kunt u gebruik maken van onze privéspa (foemel). De intieme badkamer met whirlpool, infrarood en Finse sauna vormt een eilandje van persoonlijke wellness.

De infrarood cabine zorgt voor vermindering van stijfheid van gewrichten, spierspanning en pijngevoel, stimuleert de bloedcirculatie en geeft verlichting bij verschillende aandoeningen. Het gebruik van de whirlpool ontspant de spieren en geeft een ontspannen effect.

U hoeft trouwens niet te logeren in onze HoeveLogementen om de wellnessruimte te reserveren. Ook gasten die kamperen, kunnen zich lekker ontspannen in deze ruimte. Het gebruik van deze ruimte gaat uitsluitend op afspraak.

NAAR BOVEN

De privéspa is ideaal om er even tussenuit te zijn, tijdens een romantisch weekendje weg, voor een huwelijksreis of speciale gelegenheid. Een origineel geschenk voor een ontstressend weekend! U kunt bij ons ook cadeaubonnen (1 jaar geldig) verkrijgen. Indien gewenst, worden de bonnen opgestuurd.Tevens is deze ruimte uitgerust met een crosstrainer voor een workout.

Aldörrum ׀ Faciliteit crosstrainer voor workout

NAAR BOVEN