Marloes

Ik ben Marloes van Os en uw gastvrouw bij Aldörrum in het buitengebied van het klokkendorp Aarle-Rixtel.

Onze plek willen we graag delen met u. Om u het buitenleven te laten ervaren en om persoonlijk in contact te laten komen met de natuur. We verzorgen een sfeervol geheel, een fijne slaapplek en naar wens een heerlijk boerenontbijt. We kennen de omgeving, dus vraag ons wat u wilt weten.

Carl & Gerda, gastheer en gastvrouw van Aldörrum HoeveLogementen - camping Aarle-Rixtel Nederland.

Onze doelstelling

Op een unieke plek - dicht bij de bossen - vindt u een onderkomen waar u altijd welkom bent. Om te slapen, anderen te ontmoeten en om het buitenleven te ervaren. Het is een plek waar u zichzelf kunt zijn.
U vindt er altijd mensen met een verhaal. Er hangt een warme en ongedwongen sfeer. U vindt er veel fruit en oorspronkelijkheid. De sfeer van het platteland is de sfeer die we willen neerzetten. Gemoedelijk met respect voor elkaar, voor het milieu en voor de natuur.

Wurrum? Aldurrum!

Waarom? Aldörrum!

Oorsprong naam

Vaak vragen gasten wat Aldörrum betekent.


'Aldörrum' (spreek uit Aldurrum) is een typische uitdrukking uit het zuidelijk deel van Nederland. De betekenis van deze uitdrukking vinden we erg toepasselijk voor ons bedrijf.

Aldörrum betekent namelijk dat sommige dingen niet uitgelegd hoeven te worden omdat ze zo vanzelfsprekend zijn. Ze zijn zoals ze zijn.

Dit geldt ook voor onze kleine camping en logementen. We hoeven niet uit te leggen waarom Aldörrum op deze plek ligt en waarom vriendelijkheid, goed gastheerschap, persoonlijke aandacht en kwaliteit dan ook onze kernwoorden zijn.

NAAR BOVEN